KNMI
Project:
Opdrachtgever:
Applicateur:
Ondergrond:
KNMI
KNMI
't Sticht Speciale Reinigingstechnieken
Pvdf gevelbeplating
De gevelbeplating was mede door invloed van uv licht aan de zonzijde sterk verkrijt. Indien hier geen onderhoud gepleegd zou worden was op termijn de ondergrond niet meer te herstellen.

Het totale oppervlak van maar liefst 5850 m2 werd gereinigd met milieu vriendelijke producten en vervolgens voorzien van Prochemko Kuraltex Primer. Vervolgens werd de ondergrond duurzaam beschermd met Prochemko Kuraltex BL 314.

Hierdoor werd de glansgraag van de ondergrond terug gebracht naar de originele staat en is de beplating beschermd tegen invloed van de schadelijke uv stralen.

Om de Prochemko Kuraltex- bescherming-systeem vakkundig aan de brengen heeft de opdrachtgever zijn keus laten vallen op 't Sticht Speciale Reinigingstechnieken.Het bedrijf heeft door zijn ervaring, brede knowhow en vakmensen het gebouw van KNMI weer in optimale conditie gebracht.

't Sticht Speciale Reinigingstechnieken dat sinds 1937 een begrip is in Nederland weet middels moderne  geavanceerde technieken menig gebouw van een facelift te voorzien.

Met ondersteuning van de TSE van Chemtec Chemicals B.V. is het een perfecte combinatie naar alle tevredenheid van tal van opdrachtgevers.

Producteigenschappen van Prochemko Kuraltex Primer en Kuraltex BL 314 is een geconcentreerd onderhoud en beschermmiddel op basis van acrylaat co-polymeren en polyetheen.

De coating geeft een goede vuilafstotende werking en is bestand tegen uv straling. Het materiaal heeft een zeer goede hechting en is hoog elastisch
Terug naar de overzichtpagina

Chemtec 2007