Producten
Productgroep 18000
NanoSign


AntiSlip Parel (artikelcode 8030) Glasparel van speciaal hard kaliumsilicaat glas als toevoeging in Nano-AntiSlip (EP) en (PU) ter verbetering van de ruwheid en slijtvastheid.

Nano-AntiSlip EP (artikelcode 18255) Nano-AntiSlip (EP) is een twee-componenten coating op basis van epoxy in combinatie met chemische
nanotechnologie (silanen met UV-additieven). Speciaal geschikt voor het antislip maken van zgn.
harde vloeren binnenshuis. Ook in kleur leverbaar!
Nano-AntiSlip PU (artikelcode 18250) Nano-AntiSlip (PU) is een twee-componenten coating op basis van polyurethaan in combinatie met chemische nanotechnologie (silanen met UV-additieven). Speciaal geschikt voor het antislip maken van zgn. harde vloeren buitenshuis. Nano-AntSlip (PU) is zeer duurzaam en vanwege de transparante kleur wordt het oorspronkelijke uiterlijk van de ondergrond nauwelijks beïnvloed. Geschikt voor o.a. beton, natuursteen (gepolijst), linoleum, glazuursteen en vloercoatingssystemen. Ook in kleur leverbaar!

Nano-Coatex I (artikelcode 18500) Nano-Coatex I is een één-componenten, anti-graffiticoating op basis van chemische nanotechnologie
(titaniumoxide) in combinatie met hoogwaardige polymeren.
Nano-Coatex I (artikelcode 18500) Nano-Coatex I is een één-componenten, anti-graffiticoating op basis van chemische nanotechnologie  (titaniumoxide) in combinatie met hoogwaardige polymeren. Geschikt voor de meest voorkomende gesloten ondergronden. Door de revolutionaire anti-graffiti eigenschappen is toepassing met name op de ondergronden mogelijk waarop veelvuldig graffiti wordt aangebracht.

Nano-Coatex Protector (artikelcode 18530) Nano-Coatex Protector is een ééncomponenten beschermende coating op basis van chemische nanotechnologie (titaniumoxide) in combinatie met hoogwaardige polymeren. Nano-Coatex Protector is speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden die een langdurige bescherming nodig hebben.
Nano-Coatex Shield (artikelcode 18000) Nano-Coatex Shield is een twee componentencoating op basis van chemische nanotechnologie
(polyethersiloxanen met UV-additieven). Speciaal geschikt voor ondergronden die een duurzame bescherming
nodig hebben tegen atmosferische invloeden en waarvan de hoge esthetische waarde zeer belangrijk is.
Nano-Coatex Structuur (artikelcode 18450-18460) Nano-Coatex Structuur is een twee-componenten coating op basis van polyurethaan in combinatie met chemische nanotechnologie (silanen met UV-additieven). Speciaal geschikt voor het antiposter(sticker) behandelen van diverse gesloten ondergronden.
Nano-Easy Wax (artikelcode 18550)

Nano-EasyWax is een hoogwaardig onderhoudsmiddel op basis van chemische nanotechnologie.
Speciaal ontwikkeld voor gesloten ondergronden. Nano-EasyWax geeft een vele malen langere bescherming van gecoate en kunststofondergronden dan conventionele waxproducten.

Nano-Glas (artikelcode 18200) Nano-Glas is een beschermingsmiddel voor glas op basis van chemische nanotechnologie (silanen).
Door zijn extreem hoge oleofoob- en hydrofoob-eigenschappen is de ondergrond, die is behandeld met Nano-Glas, ‘easy-to-clean’. Kalkresten e.d. kunnen zich niet laten hechten aan de behandelde oppervlakken waardoor
deze zich gemakkelijk laten reinigen. Door de extreme hydrofoob eigenschappen laten ook waterdruppels zich
niet hechten.
NanoSign Easy-Wax Polish (artikelcode CH18560-1)

NanoSign-Easy-Wax Polish is een hoogwaardig polijst- & beschermingsmiddel in een. Herstelt de originele kleur van gecoate ondergronden (uni kleuren) met UV schade en geeft de ondergrond een langdurige bescherming (in vergelijking met conventionele waxproducten).

NanoSign Ultra Dry SW (artikelcode 18180 en 18181)

NanoSign Ultra Dry SW is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van siloxanen en nano deeltjes en geeft een zeer sterk water-afparel effect, toepasbaar op minerale bouwmaterialen.

NanoSign Ultra Shield (artikelcode 18080)

NanoSign Ultra Shield is een twee componenten beschermings- en anti graffiti coating special geschikt voor het in één laag afwerken van beton en cement gebaseerde ondergronden. Informatie over nanotechnologie: nanotechnologie

Nano-Silaan Primer (artikelcode 18010) Nano-Silan Primer is een hechtprimer op basis van amino actieve silanen, speciaal geschikt voor toepassing op van Nano-AntiSlip (PU)  en (EP) systeem. Met deze primer wordt een optimale hechting en watervastheid verkregen op gesloten gladde minerale ondergronden, zoals Toepasbaar op silicaat- houdende natuursteen, zeer dichte keramische tegels en geglazuurde tegels.

Nano-Voorreiniger (artikelcode 18420) Nano-Voorreiniger is één speciaal ontvettingsmiddel speciaal geschikt als voorreiniger voor ondergronden die behandeld moeten worden met Nano-Coatex I, Nano-Coatex II, Nano-Coatex Shield en Nano-Damwand.
NanoSign

Productgroep 18000
NanoSign