Producten
Productgroep - 9000
Specialties


Algendoder Concentraat (artikelcode 3020) Chemtec Algendoder Concentraat is een zeer efficiënt produkt op basis van quatinaire ammoniumverbindingen
voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik het etiket en de productinformatie.
Behangbikker (artikelcode 11203) Behangbikker is een watergedragen biologisch afbreekbaar product, voor het Eenvoudig verwijderen van
behang. Het product laat zich zeer eenvoudig Aanbrengen door middel van een roller of blokkwast. Door zijn geconcentreerde samenstelling kunt u van 5 liter Behangbikker 25 liter kant en klaar product maken.
Calcium-Guard® (artikelcode 7005)

Calcium-Guard® is een admixture speciaal ontwikkeld ter voorkoming cq. sterke vermindering van vrije kalkuitbloeiing, witte uitslag op metselwerk, uit minerale metsel- en voegmortels tijdens het hydratatie- en uithardingsproces.

Duivenwering (artikelcode 9060) Voor het weren van vogels op bijvoorbeeld dak- en gevelranden, raamkozijnen etc. De naaldstrips zijn zeer effectief als antilandingssysteem. Verpakking; doos 25 meter.

Microsol (artikelcode 11209)

Microsol is een zeer efficiënt produkt op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen en doden van algmos en schimmels van daken, terassen en gevels etc.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik het etiket en de productinformatie.  R.A.P.P. (artikelcode 5025)

R.A.P.P. is een zeer intensief en snel werkend, methyleenchloridevrij afbijtmiddel voor het verwijderen van verf, bitumen, affiches, lijmen, oude waslagen, spuitbuslakken, graffiti etc. R.A.P.P. tast zelden de ondergrond aan.

Universol (artikelcode 11200)

Universol is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Universol is zeer geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergrond voor schilderwerk. Door 
de goede eigenschappen van dit product hoeft men de ondergrond niet meer na te wassen, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden.

Voegenglad (artikelcode 9049) Voegenglad is een speciaal middel voor het gemakkelijk afstrijken van pas aangebrachte kitvoegen. Voegenglad is veilig in gebruik en universeel toepasbaar. Geschikte ondergronden zijn o.a. rubber, kunststof, glas, blanke metalen cq. legeringen en RVS.

Chemtec

Productgroep 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Productgroep 2000
Gevelreiniging

Productgroep 3000
Algemene Reiniging & Onderhoud

Productgroep 4000
Hydrofobering

Productgroep 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Productgroep 8000
Hulpmaterialen

Productgroep 9000
Specialties

Productgroep 11000
Sto-nex