Producten
Productgroep - 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Graffiti is zo oud als de mensheid en is altijd een actuele vorm van kunst geweest. Ook tegenwoordig wordt graffiti gebruikt als een permanente of tijdelijke ‘versiering’ van een weinig aantrekkelijke omgeving. Elke vorm van ongewenste graffiti wordt echter door bezitters en bewoners van objecten als vandalisme ervaren. Het betekent schade, die weliswaar veelal te herstellen is, maar die nogal hoge kosten met zich meebrengt. Preventieve maatregelen tegen graffiti zijn nauwelijks mogelijk. Daarom moeten objecten, waar nodig, tegen niet te herstellen schade van ongewenste
bekladdingen worden beschermd. Een enkel product of systeem dat voor elke ondergrond en/of type graffiti is geschikt, kon tot op heden nog niet worden gevonden. Dientengevolge zijn meerdere producten en systemen ontwikkeld.

Articoat (artikelcode 50010) Articoat is een niet milieubelastende, zelfopofferende anti-graffiti coating en anti-postercoating op basis van gemodificeerde polymeren en hydrofoberende additieven.
Coatex IR Mat Blank (artikelcode 50040) Coatex IR is een één-componenten, vochthardende, oplosmiddelvrije topcoating op basis van polyurethaan.
Coatex Speciaal Impregneer NV (artikelcode 50060) Coatex Speciaal Impregneer NV is een twee-componenten, oplosmiddelbevattende
polyurethaan impregneer.
Coatex Speciaal NV Glans Blank (artikelcode 50070)

Coatex Speciaal NV is een twee-componenten, niet vergelende duurzame, polyurethaancoating met uitstekende anti-graffiti eigenschappen. Kenmerken zijn hoge buitenduurzaamheid, uitstekende chemische resistentie, hard, kras- en slijtvast. Coatex Speciaal NV is in glans leverbaar.

Coatex Speciaal NV Mat Blank (artikelcode 50080) Coatex Speciaal NV is een twee-componenten, duurzame, polyurethaancoating met uitstekende anti-graffiti eigenschappen.

Coatex Speciaal NV Verf Glans (artikelcode 50110) Coatex Speciaal NV Verf is een, niet vergelende, twee-componenten, polyurethaancoating met uitstekende anti-graffiti eigenschappen. De toplaag is van een duurzaam anti-graffitisysteem voor objecten waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan chemische en mechanische resistentie. Coatex Speciaal NV Verf is in alle glans RAL-kleuren leverbaar.

Coatex Speciaal NV Verf Mat (artikelcode 50120) Coatex Speciaal NV Verf is een twee-componenten, niet vergelende, polyurethaancoating met uitstekende anti-graffiti eigenschappen. De toplaag is van een duurzaam anti-graffitisysteem voor objecten waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan chemische en mechanische resistentie. Coatex Speciaal NV Verf is in alle mat RAL-kleuren leverbaar.

Coatex Speciaal Verdunner (artikelcode 50130) Coatex Speciaal Verdunner is een mengsel van diverse oplosmiddelen voor het verdunnen van polyurethaancoatings, zoals bijvoorbeeld Coatex Speciaal NV.

Curaton CC (artikelcode 50180)

Curaton CC is een transparante, waterwerende primer op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Speciaal geschikt voor het beschermen tegen chemische aantasting, zoals bijv. zure regen. Curaton CC is ook geschikt als zelfopofferende anti-graffiticoating. Bestand tegen UV-licht, bladert niet af en is toepasbaar op vochtige ondergronden.

Curaton CC Kleur (artikelcode 50190) Curaton CC Kleur is een dekkende coating, in kleur, op basis van hoogwaardige acrylaatemulsie met speciale toeslagstoffen. Geschikt voor diverse minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk en kalkzandsteen. Curaton CC Kleur vertraagt lag en mosaangroei, vervuiling en chemische aantasting, zoals bijv. zure regen. Carbonnatiewerend, waterwerend, luchtdrogend, duurzaam elastisch, was en schokvast en bladert niet af. Kan ook worden toegepast op vochtige ondergronden.

Grafitex 3 (artikelcode 50240) Grafitex 3 is een graffitiverwijderaar van inkt en spuitbusverf op niet poreuze ondergronden. Grafitex 3 is tevens geschikt voor het verwijderen van graffiti van anti-graffiticoatings. Tast diverse kunststoffen, zoals polycarbonaat en acrylaatglas niet aan. Grafitex 3 heeft een relatief lage verdampingssnelheid.

Grafitex 4 (artikelcode 50260) Grafitex 4 is een sterk oplossende graffitiverwijderaar op niet poreuze oplosmiddelbestendige ondergronden. Tevens geschikt als versterker van andere Grafitex soorten. Grafitex 4 droogt snel en is wateroplosbaar.

Removex Green (artikelcode 50284)

Removex Green is een zeer intensief, transparante groene gel, snel werkende afbijtmiddel. Geschikt voor het afbijten van graffiti, verf, bitumen, affiches, kitten, lijmen en oude waslagen. Removex Green tast zelden de ondergrond aan.

Rodex (artikelcode 50290) Rodex is een zeer krachtig werkende, sterk geconcentreerde, alkalische, industriĆ«le systeem- en onderhoudsreiniger met een sterk ontvettende werking. Geschikt voor het reinigen van vloeren, smeerputten, werkplaatsen, wanden, tanks, lopende banden, vaten, pijpleidingen, pompen, persen, rollen, heaters, armaturen, luchtfilters, motoren en sluizen e.d Tevens als hulpmiddel bij graffitiverwijdering. Door de emulgerende werking worden oliĆ«n en vetten waterafspoelbaar. Rodex is veilig in gebruik en niet schadelijk voor de meeste verfsoorten.

SchaduwEx (artikelcode 50300)
Prochemko
Productgroep 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Productgroep 2000
Gevelreiniging

Productgroep 3000
Algemene Reiniging en Onderhoud

Productgroep 4000
Hydrofobering

Productgroep 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Productgroep 8000
Hulpmaterialen

Productgroep 9000
Specialties