Producten
Productgroep - 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Sinds jaar en dag zijn en worden vele bouwwerken voorzien van kunststof en/of metaal. Dit in de vorm van kozijnen, beplatingen, profielen, alsmede afwerking van dragers.

Deze toegepaste materialen zijn in ons land onderhevig aan velerlei soorten invloeden, zoals: regen, zon, zout en wind. Door deze invloeden verweren en corroderen vele metalen (legeringen). Ook kunststoffen zijn onderhevig aan eerdergenoemde invloeden. Met name wat betreft de verwering kan deze de glansgraad, kleurechtheid en reinigbaarheid beinvloeden.

In het algemeen kan men stellen dat conservering, bescherming en (regulier) onderhoud de levensduur van materialen verlengd en langer een estetisch verantwoord uiterlijk vertoond.


Astro Syn (artikelcode 2031) Een reinigingsmiddel voor het verwijderen van atmosferische aanslag en straatvuil etc. Bevat speciale oppervlakteactieve stoffen waardoor verbluffende reinigingsresultaten behaald worden.
Na behandeling met Astro-Syn kan een beschermingslaag worden aangebracht met Easy-Wax.

Easy Wax (artikelcode 1037) Een hoogwaardig beschermingsmiddel op basis van polymeren en beschermende wassen. Geschikt voor kunststof kozijnen/ beplatingen, damwandprofielen en gecoate oppervlakken.

Easy-Wax R (artikelcode 1038) Een reinigings- en conserveringsmiddel ineen op basis van polymeren en beschermende wassen. Het reinigt en beschermt kunststof kozijnen/ beplating, damwandprofielen, en gecoate oppervlakken.

HPL Reiniger (artikelcode 2034) Een speciale krachtige reiniger ontwikkeld voor de efficiënte reiniging van (verweerde) HPL-panelen en kunstof plaatwerk. Het verwijdert verwering, lekstrepen. Het product voorkomt streepvorming en vermindert vuilaanhechting. HPL-Reiniger laat bovendien een beschermlaag achter. 

Spoelglans - NIEUW - (artikelcode 1069) Spoelglans is een sterk geconcentreerd glansmiddel op basis van non-ionogene tensiden en een speciaal afpareladditief. En tevens geschikt als tijdelijk glansmiddel van gecoate oppervlakken en kunststof ondergronden.

X-Shield (artikelcode 1060) Een reinigings- en beschermingsmiddel. Speciaal ontwikkeld voor de bescherming tegen vlekken, vingerafdrukken en andere vervuilingen. Laat een duurzame glanslaag achter. Omdat het volkomen reukloos is, is het uitermate geschikt voor binnentoepassingen.

Chemtec

Productgroep 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Productgroep 2000
Gevelreiniging

Productgroep 3000
Algemene Reiniging & Onderhoud

Productgroep 4000
Hydrofobering

Productgroep 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Productgroep 8000
Hulpmaterialen

Productgroep 9000
Specialties

Productgroep 11000
Sto-nex