Producten
Productgroep - 3000
Algemene Reininging en Onderhoud

Professionele industriële reiniging en onderhoud is meer dan schoonmaken of in de was zetten. Hier is sprake van producten en systemen, die de ondergrond terugbrengen in de oorspronkelijke staat en/of voorbereiden voor afwerkingsystemen van polymere vloerafwerkingen tot coatingsystemen. Kennis van ondergronden, soorten
vervuiling en ook restproducten van verbrande materialen is een vereiste om een goede reiniging te kunnen uitvoeren.


Geurex (artikelcode 30020) Geurex is een mengsel van etherische oliën en reukstoffen met de geur van dennennaalden voor het maskeren van ongewenste en hinderlijke geuren van brand- en roetlucht.

Glastex (artikelcode 30030) Glastex is een zeer sterk werkend, geconcentreerd zuur reinigingsmiddel voor glas op basis van geïnhibiteerde anorganische zuren.
Verwijdert etstrepen op glas waarop kalk of cement aanwezig is. Economisch in gebruik enuiterst snel werkzaam. Tast kalkhoudende ondergronden, aluminium, zink en bepaalde verfsoorten aan. Tevens niet geschikt op glasoppervlakken die voorzien zijn van zuurgevoeiige zonwerende coatinglagen, zoals metaaloxide.

Kalkex (artikelcode 30040) Kalkex is een sterk zure, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. Een ontkalken voor zuurvaste oppervlakken zonder gezonde metalen, rubber, glas enz. aan te tasten. Zeer snel resultaat.

Politex (artikelcode 30060) Politex is een sterk geconcentreerde vloerwas op basis van acrylaatmengpolymeren, speciale wassen en andere hulpstoffen.
Een glanzende vloerlaag voor kunststofvloeren zoals rubber, linoleum e.d., ongeglazuurde plavuizen, betonvloeren, uitgewassen grindtegelvloeren en kurk. Politex heeft een uistekende hechting op met Sealex behandelde ondergronden. Zeer vuilafstotende werking, hoge flexibiliteit, uitermate slijtvast en bestand tegen UV-licht.

Rigorex (artikelcode 30080) Rigorex is een geconcentreerd en licht alkalisch reinigingsmiddel op basis van
oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers.
Rigorex SC (artikelcode 30090) Rigorex SC is een krachtig gebruiksklaar reinigings- en ontvettingsmiddel op basis van oppervlakteactieve
stoffen en reinigingsversterkers.
Sealex (artikelcode 30110)
Sealex is een water emulgeerbare primer op basis van acrylaat dispersie met impregnerende en vullende eigenschappen.
..
Strippex (artikelcode 30120) Strippex is een alkalische stripper en reinigingsmiddel op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers, loog en ammonia.
Een snel werkend product dat vet en oliën verwijdert van watergebaseerde vloerwassen, polymeren, metaalhoudende reinigingsbestendige (vloer)wassen en vuil. Het is niet geschikt voor onverzegeld parket en rubber
.

Vanex (artikelcode 30130) Vanex is een geconcentreerde sterk alkalische reiniger voor gelakte oppervlakken op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. Verwijdert aangekoekte vervuilingsresten, zoals insecten, teer, olie en stof, van plastisolbeplating, vrachtwagens, autobussen, tanks, bulktransportwagens, wegenbouwmachines en kassen in de tuinbouw etc. Tast onverzeepbaar lakwerk niet aan, laat geen vlekken of strepen achter en verwijdert vervuiling van bijen.

Vetclean (artikelcode 30140) Vetclean is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
Vetclean OS (artikelcode 30150) Vetclean OS is een zeer sterk geconcentreerde, laagschuimende, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
Prochemko
Productgroep 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Productgroep 2000
Gevelreiniging

Productgroep 3000
Algemene Reiniging en Onderhoud

Productgroep 4000
Hydrofobering

Productgroep 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Productgroep 8000
Hulpmaterialen

Productgroep 9000
Specialties