Producten
Productgroep - 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Sinds jaar en dag zijn en worden vele bouwwerken voorzien van kunststof en/of metaal. Dit in de vorm van kozijnen, beplatingen, profielen, alsmede afwerking van dragers.

Deze toegepaste materialen zijn in ons land onderhevig aan velerlei soorten invloeden, zoals: regen, zon, zout en wind. Door deze invloeden verweren en corroderen vele metalen (legeringen). Ook kunststoffen zijn onderhevig aan eerdergenoemde invloeden. Met name wat betreft de verwering kan deze de glansgraad, kleurechtheid en reinigbaarheid beinvloeden.

In het algemeen kan men stellen dat conservering, bescherming en (regulier) onderhoud de levensduur van materialen verlengd en langer een estetisch verantwoord uiterlijk vertoond.


Alurex (artikelcode 10010)
Alurex is een aluminiumreiniger op basis van diverse organische en anorganische zuren alsmede oppervlakte-actieve stoffen. Geschikt voor het verwijderen van corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen, industriƫle vervuiling van geschilderd en geanodiseerd aluminium, alsmede roestvaststaal.
 
Alurex Forte (artikelcode 10020)
Alurex Forte is een zeer sterk geconcentreerde aluminiumreiniger/voorbehandelingsmiddel op basis van diverse organische en anorganische zuren. Zeer geschikt voor het reinigen/ voorbehandelen van zwaar aangetast aluminium en roestvaststaal.

Alurex Speciaal (artikelcode 10030) Alurex Speciaal is een aluminiumreiniger op basis van een mengsel van organische zuren. Geschikt voor het verwijderen van lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen, industriƫle vervuiling, geschilderd en geanodiseerd aluminium alsmede roestvaststaal. Het product is biologisch afbreekbaar.

Kuraltex BL 314 (artikelcode 10080) Kuraltex BL 314 is een sterk geconcentreerd onderhouds- en beschermingsmiddel op basis van acrylaat-copolymeren en poly-etheen additieven.
Kuraltex LP 312 (artikelcode 10060) Kuraltex LP 312 is een reinigings- en onderhoudsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen, polijstmiddelen, beschermende componenten en reinigingsversterkers.
Vooral geschikt als tijdelijke bescherming van gecoate oppervlakken en kunststof ondergronden.

Kuraltex NL 320 (artikelcode 10090) Kuraltex NL 320 is een geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakteactieve stoffen. Geschikt is voor de reiniging van atmosferische vervuiling van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium alvorens van bijv. af te werken met Kuraltex LP 312, Kuraltex RB 313 of Kuraltex BL314

Kuraltex NL 320 (artikelcode 10090) Kuraltex NL 320 is een geconcentreerde neutrale reiniger op basis van oppervlakteactieve stoffen. Geschikt is voor de reiniging van atmosferische vervuiling van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium alvorens van bijv. af te werken met Kuraltex LP 312, Kuraltex RB 313 of Kuraltex BL314

Kuraltex Primer (artikelcode 10040)

Kuraltex Primer is een dik vloeibare, wateremulgeerbare primer op basis van een mengsel van acrylaat- en polyurethaandispersie met impregnerende en vullende eigenschappen. Voorkomt wegzakken en verbetert de hechting van Kuraltex BL 314 in/ aan de ondergrond. Voorkomt tevens migratie van weekmakers en filmvormende hulpstoffen. Bestand tegen UV-licht.

Kuraltex RB 313 (artikelcode 10070) Kuraltex RB 313 is een reinigings- en onderhoudsmiddel op basis van oppervlakte-actieve stoffen, oplosmiddelen, conserveermiddelen en water. Geschikt als tijdelijke bescherming van geanodiseerd aluminium en roestvaststaal.

Kuraltex VB 311 (artikelcode 10050)
Kuraltex VB 311 is een geconcentreerde alkalische reiniger op basis van oppervlakte-actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog.
RVS Reiniger FRD (artikelcode 10200) RVS Reiniger FRD is een roestvaststaal reiniger op basis van een anorganisch zuur. Geschikt roestvaststaal (kwaliteit 316), chroom, koper, nikkel en aluminium. Het verwijdert sterk gecorrodeerde en geoxideerde lagen, anodische lagen en resten van polijstmiddelen. Geschikt voor gelijktijdig beitsen van laszones en vlakken.

Prochemko

Productgroep 1000
Aluminium & Kunststofreiniging/bescherming

Productgroep 2000
Gevelreiniging

Productgroep 3000
Algemene Reiniging en Onderhoud

Productgroep 4000
Hydrofobering

Productgroep 5000
Graffitiverwijderaars/Anti-graffiti Coatingsystemen

Productgroep 8000
Hulpmaterialen

Productgroep 9000
Specialties